Selidbe Beograd - Prevezi sve
+ 381 64 616 9912         +381 61 22 65 919                             

Selidbe Beograd - Šlep služba Beograd - Blog

SELIDBE BEOGRAD - ŠLEP SLUŽBA BEOGRAD

Besplatna procena cene online - popunite upitnik i saznajte cenu selidbe ili šlep službe..

Zašto vi kao firma ne bi prevozili sami sve što vam treba?


Zašto vi kao firma ne bi prevozili sami sve što vam treba?

Većina naših redovnih klijenata su ona preduzeća i preduzetnici, koji su imali nekada svoj vozni park, ali su na kraju ipak izračunali da im je jeftinije da prevoz robe povere nekom drugom.

U početku ideja da svoje proizvode prevozite svojim vozilom izgleda veoma primamljimo. Šta tu ima komplikovano, kupićemo neki kombi ili kamiončić koji ne troši previse i eto mi to možemo raditi. Kada odbijemo gorivo uštedećemo primetnu sumu.
Ali posle nekog vremena dolazi bolno trežnjenje. Shvatite da je cena goriva najjeftinija i najpredvidljivija stavka.
Prvo planirali ste da kombi-kamion vozi neko od vas, onda se ispodstavi da ako žlite da se posvetite svom osnovnom poslu i da ga radite kvalitetno, ne možete da vi ili neko od vaših radnika gubi previše vremena na vožnju. Jer vi imate previse drugih važnijih poslova, a i radnik u koga imate dovoljno poverenja da mu poverite vozilo, je obično radnik koji je obučen za posao koji vama primaran i u tu osobu ste uložili dosta vremena i sredstava, da bi ga sada trošili na sporedne poslove.
Drugo, ispostavi se da održavanje, planirani i neplanirani servisi, pojedu nešto malo manje novca po kilometru od nafte.
Treće, retko ko uračunava amortizaciju. To jest, kupili smo sada kamion, i gotovo je. Ali za 4-5 godina to vozilo će doći do one tačke kada se više isplati baciti ga nego održavati i kada ćete morati da kupite drugo. Šta ćemo sada? Nismo odvajali redovno novac za nabavku" novog " (u Srbiji taj termin ne znači bukvalno novo, već bilo koje vozilo mlađe od 2001. Godišta, koje sme da se uveze i da je u OK stanju).
Kao četvrto i ne poslednje, koliko god da ste pažljiv vozač, kada prelazite hiljade i hiljade kilometara i kada ste u saobraćaju često, dešavaju se čukanja, udarne rupe, neuklonjeno odronjeno kamenje iza krivine koje ne možete da izbegnete i ostale nezgodice.
Kao peto, tu su naši prijatelji saobraćani policajci koji su uvek tu da vožnju na drumovima učine bezbednijom. Kada počnete da vozite teretno vozilo, primetićete da su izuzetno revnosni u kontroli baš tih tipova vozila I da se uglavnom ta ista kontrola završava na vašu materijalnu štetu.

 

Tu smo da Vašu selidbu ili prevoz tereta učinimo što lakšim.

Pozovite nas za besplatnu procenu Vaše selidbe ili prevoza tereta na +381 (64) 616 99 12 ili nas kontaktirajte preko kontakt strane

Read More

SELIDBE BEOGRAD

 • Selidbe Srbija
  Selidbe Beograd
  Selidbe Senjak
  Selidbe Žarkovo
 • Selidbe Stari grad
 • Selidbe Vračar
 • Selidbe Zvezdara
 • Selidbe Novi Beograd
 • Selidbe Pallula