slep sluzba tel + 381 64 616 9912        slep sluzba tel icoo +381 61 22 65 919         slep sluzba facebook slep sluzba twitter slep sluzba googleslep sluzba you tube                     slep sluzba

slep sluzba

Šlep Služba

ŠLEP SLUŽBA - Online procena cene

Besplatna procena cene online - popunite upitnik i saznajte šlep službe ..

slep sluzba cenovnik

Naša šlep služba je dostupna 24 časa dnevno, tako da na našu profesionalnu pomoć na putu možete uvek računati.

U našem voznom parku imamo specijalna vozila opremljena za prevoz vozila (slepanje) koja su imala kvar ili saobraćajnu nezgodu, ali i za prevoz novih vozila.

Budite bez brige ako slučajno ostanete na putu zbog kvara na vozilu, slep slizba Prevezi Sve po najpovoljnijim cenama usluge slepanja spremna je da odmah po vašem pozivu u bilokoje doba dana izađe na teren i pruži Vam uslugu šlep službe, odveze Vaše vozilo u najbliži servis, a Vas na željenu destinaciju.

Slep sluzba prevezi sve - prevozi sve

Bez obzira kakav vam je vid prevoza vozila potreban sva naša vozila su opremljena za prevoz vozila sa stranima tablicama, vozila koja nisu registrovana, vozila kojima je potreban tehnički pregled od AMSS-a, i naravno za slučajeve kvarova i saobraćajnih nesreća.

Kada kažemo prevoz vozila mislimo na sve vrste vozila automobila, motocikala, putničkih, terenskih i manjih kombi vozila.

Cene slep sluzbe

Ne postoji univerzalna cena za usluge slepanja, ali u principu cena se formira i zavisi od pređenih kilometara u oba pravca, a na to se dodaju i troškovi kao što je cena putarine i kao i neke druge okolnosti kao što je otežani utovar i istovar vozila. Što zanači da cene slep službe u Beogradu povoljnije u odnosu na dalje relacije, a najpovoljniji smo sa uslugom slepanja u Cukarici.

Za usluge slepanja na duzim relacijama naplaćuje se po kilometru u proseku je 50 do 60 po k i uglavnom zavisi od mase vozila i kilometraže koja se pređe. ZA prevoz vozila koja su havarisana ide poseban dogovor.

Cenovnik putarina u Srbiji pogledajte - cenovnik putarina Srbija

Za dalje relacije, cena je znatno povoljnija i računa se po kilometru.
Na naše usluge se možete osloniti 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Pozovite nas za tačnu cenu šlep službe na +381 61 22 65 919 i na +381 (64) 616 99 12 ili nas kontaktirajte preko kontakt strane

------------------------------------------------------------------

Ovde mozete pogledati ponudu Opreme za Slep kamione

Ovde mozete pogledati ponudu Elektro i hidro vitla HUSAR

Ovde mozete pogledati ponudu Elektricnih vitala za Slep sluzbe i OFF road


slep sluzba prevezi sve