slep sluzba beograd + 381 64 616 9912        slep sluzba beograd +381 61 22 65 919         slep sluzba beograd facebook slep sluzba beograd twitter slep sluzba beograd gogole plusslep sluzba beograd zoutube                     slep sluzba beograd

slep sluzba beograd

Šlep Služba Beograd

ŠLEP SLUŽBA BEOGRAD - Online procena cene

Besplatna procena cene online - popunite upitnik i saznajte šlep službe ..

Šlep služba Beograd profesionalna pomoć na putu uvek dostupna za Vas 24 sata dnevno.

Posedujemo specijalna vozila opremljena za prevoz novih vozila, kao i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Ako slučajno ostanete na putu zbog kvara na vozilu, budite bez brige, najpovoljnija šlep služba Prevezi Sve je spremna da u roku od 24 časa po Vašem pozivu izađe na teren i pruži Vam uslugu šlep službe, odveze Vas na željenu destinaciju, a Vaše vozilo u najbliži servis.

U našem voznom parku nalaze se specijalna vozila opremljena za prevoz novih vozila, vozila sa stranim tablicama, neregistrovanih vozila, vozila kojima je potreban tehnički pregled AMSS-a, kao i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Šlep služba Beograd Prevezi Sve vrši prevoz automobila, motocikala, putničkih, terenskih i manjih kombi vozila.

Cena šlep službe se kreće već od 2000 din. za Železnik I 2500 do 3000 din za Čukaricu i Beograd, za vozila sa ispravnim upravljanjem i točkovima.

Cena usluge šlep službe formira se na osnovu pređenih kilometara u oba smera i na tu cenu dodaju se i cene putarine ukoliko se vozi van Beograda i eventulano otežanog utovara i istovara vozila.

Vršimo uslugu šlepovanja vozila u svim delovima grada - Čukarica, Voždovac, Zvezdara, Stari grad, Palilula, Železnik, Dorćol, Novi Beograd, Zemun ...

Pozovite nas za tačnu cenu šlep službe u Beogradu na +381 (64) 616 99 12 ili nas kontaktirajte preko kontakt strane


slep sluzba beograd