slep sluzba beograd + 381 64 616 9912        slep sluzba beograd +381 61 22 65 919         slep sluzba beograd facebook slep sluzba beograd twitter slep sluzba beograd gogole plusslep sluzba beograd zoutube                     slep sluzba beograd

slep sluzba inostranstvo

Šlep Služba Inostranstvo

ŠLEP SLUŽBA INOSTRANSTVO - Online procena cene

Besplatna procena cene online - popunite upitnik i saznajte cenu šlep službe za inostranstvo.

slep sluzba inostranstvo cene

Šlep služba Inostranstvo profesionalna pomoć na putu uvek dostupna za Vas 24 sata dnevno.

Posedujemo specijalna vozila opremljena za prevoz novih vozila, kao i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Ako slučajno ostanete na putu zbog kvara na vozilu, budite bez brige, najpovoljnija šlep služba Prevezi Sve je spremna da u roku od 24 časa po Vašem pozivu izađe na teren i pruži Vam uslugu šlep službe, odveze Vas na željenu destinaciju, a Vaše vozilo u najbliži servis.

U našem voznom parku nalaze se specijalna vozila opremljena za prevoz novih vozila, vozila sa stranim tablicama, neregistrovanih vozila, vozila kojima je potreban tehnički pregled AMSS-a, kao i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

Šlep služba Prevezi Sve vrši prevoz automobila, motocikala, putničkih, terenskih i manjih kombi vozila za inostranstvo ili iz inostranstva.
Posedujemo potpuno opremljena vozila za šlep po evropskim standardim.

Cena šlep službe za inostranstvo formira se na osnovu predjenih kilometara, cene putarine u zemlji i u inostranstvu i i eventulano otežanog utovara i istovara vozila.

Vršimo uslugu šlepovanja vozila u svim zemljama evrope Austrija, Nemačka, Grčka, Bugarska,Mađarska, Rumunija ....

Pozovite nas za tačnu cenu šlep službe za inostranstvo na +381 (64) 616 99 12 ili nas kontaktirajte preko kontakt strane.


slep sluzba beograd